maandag 12 mei 2014

Afscheid doet pijn


Vandaag ondanks de afwezigheid van mijn direct leidinggevende toch maar verteld over mijn snel komend vertrek. Sommigen reageerden wat emotioneel, en ondanks dat ik het niet tentoonspreidde was ik dat ook wel. Ik merk dat als je ergens met veel plezier welkom bent geheten en er op warme wijze hebt kunnen werken het lastig is om te vertellen dat je gaat verdwijnen. Ze gunnen het me allemaal en snappen dat als ik de redenatie ten opzichte van mijn toekomst en de veiligheid die deze keuze met zich meebrengt vertel dat ik eigenlijk geen keuze heb. Toch weet ik nu wat ik heb en nog niet wat ik krijg. Niet dat ik spijt heb, maar de onzekerheid of ik het wel kan speelt ook weer op.
Ik heb gelukkig ook enkele mensen kunnen geruststellen, maar  ja als het zo klikt met mensen dan doet een afscheid ook pijn.
Wanneer het zover is is nog niet duidelijk, zo gauw als ik het weet schrijf ik het. Wel weet ik dat ik as. Donderdag een arbeidsmogelijkheden onderzoek heb.

Tot zover

Gegroet


Hot

1 opmerking:

  1. Jeroen het doet me pijn dat je weggaat vooral omdat we elkaar zo goed begrijpen.Je bent een goeie collega en weet zeker dat je zal moeten wennen op je nieuwe plek maar ze zullen jou echt waarderen.Ik ga je in ieder geval wel missen heb in een korte tijd veel steun gehad en heb heel veel van je geleerd .Maar afscheid nemen bestaat niet we gaan je af en toe zien alleen op een andere manier ik wens jou en je lieve vrouw heel veel liefde en kracht xxx belinda

    BeantwoordenVerwijderen