maandag 9 december 2013

9 december alweer.

Een paar daagjes niet geschreven. Het Weekend was goed. Huis is weer in kerstsfeer, en Rose heeft vanmorgen vroeg toen ik met Jesse naar de fysio was gestofzuigd. Het huis is weer opgeruimd dus, en gezellig. Toen ik Jesse thuis kwam brengen om 09.25u vertelde Rose dat het R.O.G had gebeld en dat beide aanvragen, zowel die voor elektrische deuropeners en die voor stoepverhoging waren afgewezen. Dit omdat ik volgens hen te goed ben voor een scootermobiel en vooral omdat ik niet op hen had gewacht met de aanschaf. Rose werd nog even boos en zei dat ik ook niet om de spierziekte had gevraagd en dat er wel degelijk een advies was van zowel de specialist als de huisarts. Ja die tellen niet zei deze "muts".
Ik blijf dus bij aankomst en vertrek een soort luchtsprong maken omdat ik alleen met aanloop over de drempel heen kan komen.
Aangezien ik direct door ging naar het ziekenhuis voor mijn werk niet eens boos geweest tot ik weer terugkwam thuis vanmiddag om kwart over twee. Het werk, de hele dag dezelfde ROM formulieren invoeren, is weer gedaan. Ik zat de gehele dag alleen op een kamer te tikken en te luisteren naar het gegrinnik van de secretaresses naast me. Kreeg zelfs even zelfmeelij, maar dacht wel, zo wat is het hier gezellig en het is nog maar dertien en een half jaar zo. GGggrrrrr. G.v.D.
Zojuist uit mijn bed gekomen kwam Rose terug met Jesse, nadat ze ook bij de bloedbank was geweest voor plasmaferese. Zij vertelde ook al zo'n dag te hebben dat alles niet bepaald roze geur en de maneschijn is.

Kortom, we besloten elkaar een knuffel te geven en nu dan maar aan het betere deel van de dag te gaan beginnen.

Ik stop hierbij ook met het schrijven dan zal het volgende stuk een positievere ondertoon hebben. Gegroet.

1 opmerking:

  1. wat kun je het goed verwoorden vandaag. Ik Grrrr even met je mee dan sta je niet alleen. GGRRRR

    BeantwoordenVerwijderen