vrijdag 31 augustus 2012

Pinterest, Foursquare, Klout, en dergelijke


De laatste tijd ben ik nogal eens aan het zoeken wat er op het Wereld Wijde Web  http://nl.wikipedia.org/wiki/Internet te vinden is. Ik heb via hottransport.blogspot.com en facebook en twitter ongelooflijk veel nieuwe vrienden en vriendinnen gevonden die op de een of andere manier reageren op die stukjes daar. Als je dan die individuen een beetje leert kennen en ze komen letterlijk uit alle werelddelen dan kom je mensen tegen met allerlei andere gewoontes en gebruiken. Ik krijg linkjes toegestuurd en ben plotsklaps terecht gekomen bij Klout http://klout.com/home , Pinterest http://pinterest.com
 , Stumble Upon, https://www.stumbleupon.com
 Foursquare https://foursquare.com/ en andere soortgelijke websites. Bij de eerste kennismaking is alles nog vreemd maar ga je er een tijdje op studeren dan merk je dat je via het een in het ander terechtkomt. Ik heb er vandaag via foursquare tientallen vrienden bijgekregen, waarvan Moskovieten, mensen uit Colombia, uit Washington, uit Vancouver, uit Macai, uit China, uit Durban, uit Dubai, enz. enz. Het is goed voor mijn talen en voor mijn contacten. Nu krijg ik in een keer directe verslagen van meestal Obama aanhangers die van alles delen over Mick Romney en de onzin waar hij met zijn conservatieven allemaal mee bezig is, en over Zuid Africa waar ze met die aanklacht tegen de mijnwerkers wiens collega's door de politie zijn afgeschoten het leed nog eens verergeren. Ongelooflijk. http://www.bndestem.nl/nieuws/algemeen/buitenland/11561724/Gearresteerde-mijnwerkers-voorgeleid.ece
Ikzelf heb het niet druk. Mijn collega en ik zitten op kantoor. De patiënten vermaken zichzelf. Er is bezoek, het merendeel; van het werk is gedaan. Wij hebben het eten op tafel gezet, de medicatie gedeeld en gaan zometeen rapporteren. We zitten vol. Maar zullen vanavond niet overwerkt geraken.

Wat een heerlijk vooruitzicht is dat ik drie hele dagen vrij ben, en na 15 dagen na mijn officiële betermelding voel ik me ook behoorlijk trots dat ik alle werkdagen weer goed doorstaan heb. Ik kom zelfs fitter van mijn werk vandaan dan voor februari. Ik was natuurlijk altijd die fucking verhoging gewent en dat slurpt energie.

Ik had weliswaar geen zin vanavond omdat het zo gezellig was thuis met Rose, maar deze laatste avond voor het WE komen we ook wel door, en de sfeer op het werk is ontspannen en goed.

Meer nieuws heb ik momenteel niet dus ga ik met dit stukje stoppen. Ik wil iedereen een goed en ontspannen weekeinde toewensen. Gegroet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten