zaterdag 30 juni 2012

Turkse Bazaar


Ik ga eens wat nieuws proberen. Een stukje in geschreven uitziend schrift. Vanmorgen vroeg opgestaan en gisterenavond al afgesproken dat we de wekker maximaal twee maal zouden laten gaan. Er stonden verplichtingen op het programma. Rose moest naar de Wereldwinkel, en aangezien haar collega nog geen sleutel heeft moet je dan zeker wel op tijd zijn.

We hadden ook nog royaal de tijd voor Jesse, de planten en een goed ontbijt. We hebben zelfs nog gemediteerd vanmorgen. Het liep op rolletjes.

Ook afgelopen nacht heb ik weer goed geslapen. De onrust ’s nachts lijkt er vanaf en daar ben ik heel blij mee. Dat maakt de kans dat het op de dag redelijk gaat een stuk groter.

Ook de capsules innemen blijkt gewoon met de andere medicatie in eenmaal inslikbaar te zijn, er moet alleen niks blijven hangen want dan krijg je een smaaksensatie waar je behoorlijk misselijk van kunt worden.

Trillingen en concentratieproblemen blijven maar voor de rest lijkt het mee te vallen. We hebben zelfs het plan opgevat om vanmiddag na Rose haar dienst even de stad in te gaan. In het kader van de betrekkingen tussen Schiedam en Turkije zijn er allerlei festiviteiten en vanmiddag ook een bazaar en de nodige muziek. Het weer lijkt aangenaam dus gaan we als het meezit fotograferen. Ik ga dus al eerder naar bed en ga dan Rose om 14.00uur ophalen bij de Wereldwinkel. Zodoende sluit ik nu alweer af. Bij nieuws volgt nog een stuk. Gegroet.



Bazaar aan de Schie
29 juni 2012
Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni verandert een deel van Schiedam in een Turkse bazaar. In vervolg op Montmarte a/d Schie, dat plaatsvond op 28 augustus 2010, zullen beide kades van de Schie, ter hoogte van de ’s-Gravelandsekade en de Overschiesestraat, bezoekers en bewoners doen laten denken aan een buitenlandse kunstmarkt. Op de bazaar, met kraampjes, straatacts, muziek, (Turkse) hapjes en drankjes, etc. vertonen (amateur)kunstenaars, voor het merendeel afkomstig uit de wijken Nieuwland en Oost, hun werk en/of zijn daar ter plekke actief mee bezig.

locatie: Overschiesestraat en 's Gravelandsekade, Schiedam
tijd: vrijdag 29 juni van 14 tot 20 uur en zaterdag 30 juni van 11 tot 17 uur
De Bazaar aan de Schie is een initiatief van de cultuurscouts Schiedam (Stg. Mooi Werk) en wordt georganiseerd i.s.m. Fun-Key events en wijkbewoners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten