maandag 18 februari 2013

Goed nieuws en Groningen I


Eindelijk hebben we goed nieuws. Hot is vanmorgen naar de specialist geweest om de resultaten van het laatste bloed onderzoek te vernemen. Het slaat aan! Hij ging ook verder over het verlagen van de medicatie. Onze dag kan niet meer stuk. Nu gaat het langzame proces beginnen om de juiste dosis te vinden en daar zal ook wel weer een dosis geduld bij komen.
Wij hebben ook samen de etalage van de Wereldwinkel verzorgd. Alleen de medewerkster die ook de etalage medeinricht had mijn thema overgenomen. Ik had met de inkoopster afgesproken dat ze mooie boedha's zou inkopen en zij heeft haar woord gehouden alleen de beelden zijn ingepikt dus moesten we iets anders versieren. Eerst was ik behoorlijk pissig maar je wordt er flexibel van zullen we maar denken. Het is een beestenboel geworden. Allerlei dieren van verscheidene materialen en het ziet er vrolijk uit. In plaats van inkeer is het kakelbont geworden.
Ook ben ik begonnen met het verwerken van de foto's uit Groningen. Zoals gewoonlijk vielen er dingen mee en tegen. Het is een prachtig gebouw waar je de pracht van afleest. 17_de_gang Bekijk de foto's maar. De brede marmeren gang, de deftige lounge en de romantische tuin dat je er zelfs in de herfst je kunt fantaseren hoe het in de zomer uit ziet.13_de_lounge_van_het_hotel_1  Het lijkt me heerlijk om hier te eten tijdens de warme dagen.12_de_binnentuin_met_beeld_1  Dit is de mooie kant en op hun website zagen we de suites en dat zag er ook niet slecht uit. Wat ze niet lieten zien waren de kamers waar de gasten verbleven die een weekend aanbieding hadden genomen en dat ziet er heel anders uit. 05_de_badkamer De badkamer was goed ingericht, het bed was prima en daar houdt het ook mee op. Er was een tv in de kamer maar om het vanuit ons bed te zien kregen we toch een nek verrekking en we konden niet tegen de muur leunen tijdens het praten om naar elkaar te kijken want daar waren de licht knopjes. Het was duidelijk een kamer waar je een nacht goed kunt toeven maar het was geen lekker terug trek plekje waar je je eventjes kunt terugtrekken wanneer je eventjes alleen wil zijn. We voelden ons een beetje bekocht. Toch hebben we er het beste van gemaakt, je kunt niet eeuwig boos zijn. Dat verhaal volgt later.
Blog 170 eerder 24/10/2007

Geen opmerkingen:

Een reactie posten