maandag 18 februari 2013

Klussen in oude huis


Het is zover, de voorbereidingen zijn begonnen. De eerste 2 weken van september wordt het klussen!! De kamer wordt leeggemaakt, de muren worden opnieuw geverfd en we krijgen een nieuwe vloer!! Het is er hard aan toe. We denken dat we bij de vorige verbouwing de vloer iets te veel hebben geschuurd en nu slijt hij enorm, ik wil het eigenlijk niet weten. We hebben verf en hout besteld. De verf is vanmorgen gebracht en het hout moet nog komen. Een goede vriend heeft zich spontaan als hulpje gemeld. Het is Philippe. 02_philippe We kennen elkaar al sinds begin 80ger jaren. Al een tijdje dus en daarom verdient hij het om met dit mooie portret op ons log te staan. We zien elkaar niet elke dag, maar dat hoeft ook niet. Er staat een link van zijn site aan de linker kant.
De vloer wordt roomkleurig, lekker licht dus en we hebben het gehaald bij een prof. zaak. Het is niet de eerste keer dat deze kamer is verbouwd. De vorige keer was dat ong. 5 jaar geleden. Toen we hier waren heen verhuisd hadden we een twaalfjarenplan en de kamer is dus eerst provisorisch opgeknapt. Later kreeg ik er genoeg van en toen Hot op een zekere dag thuis kwam was ik druk bezig met het afrukken van het behang. Toen konden we niet meer terug. Hier volgt een stripverhaal van onze toenmalige klus. Kijk en huiver! De allerlaatste foto is het uiteindelijke resultaat! Met de volgende klus week maken we weer een fotoverslag.
01_aan_t_werk 05_de_vloer_werd_dunner_en_mooier 13_kastje_afgezaagd 17_stucvriend_mike_peuk 18_tijd_voor_de_vloer 14_proces_kachel Im000252
Blog 143 eerder 18/8/2007

Geen opmerkingen:

Een reactie posten