vrijdag 15 februari 2013

Druk, druk, druk.


Druk, druk, druk.
We hebben het druk gehad de laatste dagen. Maar leuk druk. Afgelopen dinsdagavond hadden we bij de Wereldwinkel een algemene leden vergadering en na de pauze zouden er hapjes en drankjes genuttigd worden.
Ik was aangesteld als hapjes maakster dus was ik toch wel een aantal uren druk hiermee. Salades, schijfjes worst en blokjes kaas en gevulde pepertjes. Leuk werk vooral als je later in de avond de mensen zien smullen en praten met elkaar. Dankbaar werk dus. Presenteer_blad_1
De dag daarop waren Hot en ik uitgenodigd door Ingrid, een collega van Hot om bij hun haar verjaardag te vieren. Zij en haar man wonen en Dordrecht en voordat we naar hen opbelden of hij ons bij het station wilde ophalen (wij hebben geen auto meer)  zijn we in de stad ingegaan en zijn o.a. in stripwinkel "Sjors" binnengelopen. Hot is al lang aan het zoeken naar deel 5 en 6 van de serie Merlijn. Dit wordt door de uitgever heel moeilijk gemaakt, want elke stripzaak die deze serie wil verkopen moet minstens 100 exemplaren inkopen en dat is teveel voor een klein zaakje. Ondertussen ging ik neuzen in de winkel en vond daar aan aantal boeken van R.Crumb, een Amerikaanse striptekenaar van de jaren 60. Hij heeft bijv. het boek "Frits the Cat" geschreven voor degenen die dat wat zegt.
http://www.moorsmagazine.com/cartoon/crumb.html wanneer je nog wat wil lezen.
Vanmorgen stond ik in de winkel waar de nieuwe kassa raar deed, gelukkig konden we ermee werken maar het was even wennen. Hot is nu naar een vergadering, wanneer hij thuis is gaan we even naar de verjaardag van een lieve vriendin "Wendy".
Blog 36 eerder 14-12-2006

Geen opmerkingen:

Een reactie posten