woensdag 13 februari 2013

Wijfie en Loekie 25-11-2006


Dan is het nu tijd voor Wijfie, dit is een als een theemuts uitziende poes, maar ze is niet voor de poes, want Jesse respecteerd haar als geen ander. We hebben Wijfie gehaald bij de Stichting Dieren Opvang in Rotterdam. Daar zat ze er heel zielig en plakkerig bij. Sinds dat we haar hebben opgenomen is ze snel opgeknapt en nu ligt ze heel graag op schoot.
Wijfie is van 22 mei 2003 Imgp0125_1


Als laatste poes is vervolgens binnengekomen Loekie, we hadden toen Jesse al in huis, en gingen op zoek naar een Langharige Main Coon poes, zodat zij gezamenlijk met Jesse kon opgroeien. Dit plan leek een beetje te mislukken omdat Loekie, in tegenstelling tot Z beest en Wijfie zichzelf helemaal niet verdedigd m.b.v. haar nagels, en Jesse had dus vrij spel met  Loekie, en liep regelmatig met haar tussen de tanden. Toch gaat het tussen Jesse en Loekie nu veel beter. Wij moeten echter Jesse regelmatig consequent streng aanpakken.
Loekie is van 5 september 2005 en kwam in december bij ons wonen. Onverwacht is zij ook een echte schootpoes aan het worden, tot groot verdriet van Jesse, die dan al gauw haar jaloerse kant laat zien. Mijn_stoel_1


Tot zover vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten