zondag 30 september 2012

Zondag 30 september

Giraffes in diergaarde-blijdorp
Weinig tijd voor blogjes deze weken. Woensdag was de laatste update. Nu zijn we weer een stuk verder. Er is ook licht in de keuken boven het fornuis. Rose wilde dat al tijden, en ik heb van alles geprobeerd. Led verlichting, maar die werd zienderogen minder fel en moest opgeladen worden dus wilde mw. ouderwets licht op vaste "groene" liefst windstroom, en dat is er nu. Lekker fel. Ik een tevreden vrouw, en dat is natuurlijk weer goed voor mij. Verder zijn we druk geweest met het in werking stellen van de nieuwe site van Rose. Deze keer niet onder een alias, maar onder haar ware naam. Hier komt werk van haarzelf op, en ze gaat werken met correspondenten. Hot, de schrijver van dit stuk heeft zijn medewerking toegezegd, een collega van Hot ook, dat is Laaglander, dan denkt French Sister, mijn zus nog na over of ze mee gaat doen en ook een vriendin in Delft die ook regelmatig op het eiland Amorgos bivakkeert in Griekenland, het eiland waar onze hond Jesse vandaan komt, denkt nog na over deelname en over een deelnamenaam.
Rotterdam ZOO

Ik moet zeggen dat haar nieuwe blog er KEK gaat uitzien. Strak, korte stukjes, heldere taal, mooie opzet, etc. Zie voor jezelf: http://elsderoos.blogspot.com

Ook ikzelf ben bezig om een wat professionelere site op te zetten. Hij staat ook al op het WWW onder de naam http://hottransport.net.

Na vrijdag onverwachts daarmee begonnen te zijn kwam er ook onverwacht een aanbieding voorbij waar ik geen weerstand aan kon bieden. Met die aankoop die gisteren al bezorgd werd zijn we vandaag naar Diergaarde Blijdorp gegaan voor een eerste bezoek van vele die nog gaan volgen. Vandaag op de laatste dag van September was er een kortingsactie ter ere van het 155 jarige bestaan, waarmee, we vervolgens samen voor € 25,- naar binnen mochten. We waren bepaald niet de enigen. http://www.diergaardeblijdorp.nl/nl/bezoek%20info/praktische%20info/ Het was knap vol en het was een te gekke mooie blauwe, zonnige dag. We hebben lekker kunnen experimenteren met de nieuwe aankoop. Resultaat zal zichtbaar zijn op een van onze sites.

geinige prairiehondjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten